Kunstnerprofil

Jette Lili Hollesen

Jeg er udannet lærer med speciale i billedkunst og har undervist i Østgrønland. Efter hjemkomst til Danmark leder af medieprojekt. hvor jeg underviste i medier, grafik og film.

Jeg maler mig selv – erindringer, følelser, tab og sejre, Jeg maler mennesker – ukendte dukker op på lærredet med deres glæde og begejstring, sorg og fortvivlelse. Jeg maler det indre, giver det farve, form og udtryk.

Mine malerier er koloristiske, ekspressionistiske og jeg lægger stor vægt på tekstur, udtryk og liv, gerne i mange lag. Jeg arbejder også med foto og blandede medier. Mange af mine værker er malet på gamle lærreder, bogomslag, vintage papir, bogsider og ugeblade.

Jeg har udstillet lokalt i kunstforeninger, kulturhuse og gallerier. Nogle af mine malerier er også udstillet som kanvastryk i Ungarn, og jeg er med i Lazsio Ladnys artwall book, hvor han promovere kunstnere fra hele verden. To af mine fotos er udgivet på bandet “Planet A” Cd covers.Mit galleri ligger i naturskønne omgivelser og kan besøges efter aftale fra maj til oktober.

Mine malerier kan også købes på Lili Art.

Jette Lili Hollesen